Sunset Lounge Beachclub

Het strandpaviljoen waar u het vakantiegevoel dichtbij huis kunt ervaren

Dit hedendaags strandpaviljoen met exotisch terras en zandstrand staat klaar om u als loungeliefhebber te verwelkomen. Een bezoek aan Sunset Lounge is de ideale gelegenheid om iedereen tijdens de zomermaanden een ontspannen gevoel te geven. Iedereen is welkom. Genieten van de zon en de rust in combinatie met een hapje en drankje. Wanneer de zon ondergaat kan men genieten van een ongedwongen loungesfeer en is er Ruimte voor een zomers feestje.

OPENINGSTIJDEN APRIL TOT EN MET SEPTEMBER

Onderstaande reguliere openingstijden.

April tot en met mei
maandag t/m donderdag: vanaf 12:00uur tot 21:00uur
vrijdag en zaterdag: vanaf 12:00 tot 23:00uur
zondag: van 11:00 tot 22:00uur.

Juni tot en met augustus
maandag tot en met donderdag: vanaf 12:00uur tot 23:00uur
vrijdag en zaterdag vanaf 11:00 tot 24:00uur
zondag: vanaf 11.00 tot 23:00uur

September
maandag gesloten
dinsdag tot en met zondag: 12:00 tot 21:00uur

Openingstijden kunnen afwijken in geval van events, besloten feesten of bij zeer slechte weersomstandigheden of andere redenen.

FOOD & DRINKS

Bij Sunset Lounge kunt u genieten van een ijskoud glaasje fris of frozen drinks, een vers bakje koffie, een goed getapt pilsje of speciaalbier uit de fles, heerlijke wijnen, sprankelende cava en een ruime keuze vers bereide cocktails!

Ook het foodaanbod is zeer divers, zodat u op alle momenten van de dag kunt genieten van kleine en grote gerechten of bar fingerfoods. Voor ieder wat wils.

Op het bedieningsterras (100 zitplekken) word je heerlijk op je wenken bediend.

Meer mogelijkheden op www.sunsetlounge.nl

BEACHTERRAS

Naast het bedieningsterras biedt de sunset lounge een mogelijkheid te genieten van het strand en het zonnetje. Drankjes en snacks af te halen aan de beachbar. Echt genieten van het uitzicht op de Noorderplas. En blijft u lang genoeg zitten, kunt u genieten van de prachtige zonsondergang.