Gezocht: horecagoeroe!

Ben jij dè horeca-ondernemer
voor de mooiste plek van Area X?

Voor de drijvende locatie zoeken we een horeca-ondernemer met pit!

Deze geweldig gelegen horecagelegenheid vind je op Area X in het drijvend paviljoen met terras aan en op het water bij Beaver Creek Wakepark. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een gemotiveerde horeca ondernemer die de komende jaren deze fantastische plek vol passie op eigen wijze kan en wil benutten. Het drijvend paviljoen heeft op waterniveau een mooi groot drijvend terras met uitzicht over de Noorderplas. De eerste verdieping is een plek van 90m2 en heeft tevens een groot dakterras over de volle breedte van het paviljoen. Bezoekers zijn o.a. passanten en gasten van Beaver Creek en vinden sinds vijf jaar hun weg naar deze vertrouwde plek voor een hapje en een drankje.

Bedrijfsfeesten en borrels

Ook voor bedrijfsactiviteiten is de locatie geschikt. Een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel aan het water; op deze speciale plek op het water is veel mogelijk. De locatie is dan ook zeer geschikt om zakelijk te benutten.


1e verdieping met dakterras

De eerste verdieping heeft een sfeervolle binnenruimte waar plek is voor 120 mensen. Deze verdieping kan ook afgehuurd worden voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, particuliere feesten of bruiloften.


De zaak en het terras is volledig gemeubileerd ingericht en hoort bij de overname. Het geven van feesten en partijen is beperkt mogelijk (vanwege tijdslimieten). De keuken en de locatie is uitermate geschikt voor ‘convenient food’!
Mobydick-cocktailbar-AreaXRoermond
Mobydick-AreaXRoermond-HavanaClub
AREA_X-FOTO_PAVILJOEN2
AREA_X-FOTO_PAVILJOEN1

Ben jij de enthousiaste horecaondernemer die we zoeken?


Sta je popelen om aan de slag te gaan? Hou je van deze levendige locatie, aan het water waar de bezoekers plezier hebben en waar een positieve, sportieve sfeer de standaard is? Serveer jij met je vlotte team lekkere gerechtjes, drank en goede borrelhapjes? Wil je de vrijheid hebben om er jouw eigen speciale plek van te maken? Zie je kansen? Dan komen we graag met jou in contact. Reageer snel!

Contact

Neem via Oolderhuuske contact op met Perry Houkes. We plannen graag een gesprek met jou in om samen van gedachte te wisselen.
Het telefoonnummer is +31 (0)475 58 86 86.
Of stuur je e-mail naar info@oolderhuuske.nl

Weet jij een horeca-ondernemer die op zoek is naar een uitdaging?

Delen mag! ;-)