Moby Dick

Drijvend terras.
Toplocatie aan het water.
Top Horecalocatie.
Businesslocatie.
Feestgelegenheid.
Hypermodern drijvend gebouw.

Moby Dick
drijvend restaurant en terras

Het drijvend terras Moby Dick Roermond vind je op Area X in het drijvend gebouw en drijvend terras bij de wakeboard-/waterskibaan. Tijdens het hoogseizoen is Moby Dick Roermond geopend voor bezoekers van het Wakepark. Bezoek de website of neem contact op voor meer informatie betreffende particuliere en/of bedrijfsfeesten.


MOBY DICK
Mobydick-AreaX-liggend
Mobydick-cocktailbar-AreaXRoermond

De bar van Moby Dick


Verse pasta, heerlijke dranken, fruitige smoothies en cocktails, knapperige "flammkuchen" en diverse zoete lekkernijen in een gezellige sfeer. Ontspan en geniet bij Moby Dick met fantastisch uitzicht over het water. Neem gerust de tijd, we vinden het tof als je er bent!

Het drijvende gebouw, diende tijdens de Volvo Ocean Race voor Team Sony Ericsson. Het werd op 14 locaties wereldwijd opgebouwd en afgebroken en is uniek in zijn ontwerp.

Volvo Ocean Race Gebouw


In het unieke, hypermoderne drijvende Volvo Ocean gebouw (onze bar!) met twee bouwlagen kunt u volop genieten onder het genot van een lekker drankje en een hapje van het mooie uitzicht over de Noorderplas van Area X en Roermond. Het mooie uitzicht is nog bij niemand ontgaan. Feesten, partijen of zakelijke evenementen zijn ook mogelijk.


FEEST IN HET VOLVO OCEAN GEBOUW?

Solar Weekend: een van de creatiefste festivals die het land rijk is.

Jaarlijks bouwen achthonderd creatievelingen en kunstenaars mee aan het festival. Verwacht alternatief sporten, maffe spellen, prachtige bouwwerken, kunst en speels theater. Ook op muzikaal vlak is er vanalles te zien. Live-acts wisselen grote DJ’s uit de House- en Technoscene af. Ook staat de complete frontlinie aan hiphop en urban geprogrammeerd op Solar. Wie het festival écht wil beleven, doet er goed aan om de volle vier dagen aanwezig te zijn.