parallax background

Sunset Lounge

Beachclub, klasse.
Lounge aan het water.
Top horecalocatie.
Feestlocatie (binnen en buiten).
Ruimte voor bedrijfsfeesten.
Ruimte voor rust en ontspanning.
Ruimte voor evenementen.

Beleef het strandleven, ervaar de rust & klasse, de strandsfeer.

Beachlife, zandstrand,
rust & klasse

Beachclub Sunset Lounge op Area X ligt aan het water en ademt de sfeer van het strand en het strandpaviljoen! Hier is het heerlijk vertoeven. Voor een gezellige middag of avond maar ook voor een top knalfeest, zakelijke borrel of zakelijke productintroductie of receptie. Even heerlijk relaxen en wegdromen in de strandstoel. Genietend van het prachtige uitzicht. Er zijn diverse steigers aangelegd zodat Sunset Lounge ook via het water van Area X per boot prima bereikbaar is. Kom gezellig afmeren en heerlijk loungen bij Sunset Lounge aan het water.


INFORMATIE
parallax background

Liever een knalfeest?


Ook dat kan, we verheugen ons erop het feest voor jullie te mogen verzorgen. Graag bespreken we samen de wensen. Inmiddels hebben we 12,5 jaar ervaring en weten we precies welke ingrediënten een knalfeest nodig heeft.

Neem meteen even contact met ons op!


SUNSET LOUNGE

Solar Weekend: een van de creatiefste festivals die het land rijk is.

Jaarlijks bouwen achthonderd creatievelingen en kunstenaars mee aan het festival. Verwacht alternatief sporten, maffe spellen, prachtige bouwwerken, kunst en speels theater. Ook op muzikaal vlak is er vanalles te zien. Live-acts wisselen grote DJ’s uit de House- en Technoscene af. Ook staat de complete frontlinie aan hiphop en urban geprogrammeerd op Solar. Wie het festival écht wil beleven, doet er goed aan om de volle vier dagen aanwezig te zijn.