Beaver Creek

Wakeboard-/Waterskibaan.
Huur boot (wakeboard en waterski).
Top Horecalocatie.
Locatie business.
Feestgelegenheid.
Hypermodern drijvend gebouw.

parallax background

Beaver Creek

Wakeboard-/Waterskibaan.
Huur boot (wakeboard en waterski).
Top Horecalocatie.
Locatie business.
Feestgelegenheid.
Hypermodern drijvend gebouw.

Beaver Creek
Wake Park

Het BEAVER CREEK WAKE PARK op Area X beschikt over een wakeboard-/waterskibaan (volledig systeem). Tijdens het hoogseizoen is het BC Wake Park dagelijks van 13.00 tot 20.00 uur geopend voor het publiek. Van 8.30 tot 13.00 uur en vanaf 15.00 uur kan de kabel ook privé gehuurd worden. Op dit moment omvat het park negen UNIT-obstakels op meer dan 300 meter, UNIT retourbruggen en UNIT golfbrekers, ook het lanceerplatform is van UNIT. Het Wake Park bevindt zich centraal gelegen op ons terrein.
Tevens is de boot ook per uur te huur met ervaren stuurman.

Het BC Wake Park is ook per boot te bereiken. Er zijn ligplaatsen beschikbaar. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers direct bij de ingang.
Kijk snel verder voor meer info of voor online tickets!


BEAVER CREEK

Biberbar
Lounge & Relax


Verse pasta, heerlijke dranken, fruitige smoothies, knapperige "flammkuchen" en diverse zoete lekkernijen in een gezellige sfeer. Kom naar onze BIBERBAR en ontspan terwijl je uitkijkt over het water en de wakeboardbaan. Neem gerust de tijd, we vinden het tof als je op het Wake Park bent!

Het drijvende gebouw, diende tijdens de Volvo Ocean Race voor Team Sony Ericsson. Het werd op 14 locaties wereldwijd opgebouwd en afgebroken en is uniek in zijn ontwerp.

Kijk voor meer info op de website van Beaver Creek.


BIBERBAR

Achter de boot
Wakeboarden & waterskiën


Tevens is de boot ook voor een bepaalde tijd of per uur te huur inclusief ervaren stuurman.

Kijk voor meer info op de website van Beaver Creek.


INFO & RESERVEREN

Geplande / overige evenementen


Solar Weekend: een van de creatiefste festivals die het land rijk is.

Jaarlijks bouwen achthonderd creatievelingen en kunstenaars mee aan het festival. Verwacht alternatief sporten, maffe spellen, prachtige bouwwerken, kunst en speels theater. Ook op muzikaal vlak is er vanalles te zien. Live-acts wisselen grote DJ’s uit de House- en Technoscene af. Ook staat de complete frontlinie aan hiphop en urban geprogrammeerd op Solar. Wie het festival écht wil beleven, doet er goed aan om de volle vier dagen aanwezig te zijn.