parallax background

Heb jij ideeën?

Ruimte voor festivals, events,
meetings, exploitatie,
sport, spel, bruiloft en meer

Locaties op Area X zijn bijzonder geschikt voor evenementen en activiteiten.


Area-X is gelegen aan de bijzondere en inspirerende locatie nabij het centrum van Roermond. Het is tevens een ideale locatie voor evenementen, meetings en bijvoorbeeld ook voor activiteiten of jouw onvergetelijke bruiloft.

We zijn druk aan de slag om het terrein op en rondom de Noorderplas intensiever te gaan gebruiken. De kwaliteitsimpuls welke we het gebied geven maakt het recreatie- en verblijfsgebied aan het water bij Roermond ook steeds aantrekkelijker voor evenementen. We willen ons dan ook steeds verder ontplooien tot hét recreatie- en verblijfsgebied van Limburg e.o.

Dit wil Area-X verwezenlijken door:
• Professionaliseren en uitbreiden van evenementen;
• Realiseren van nieuwe horeca en Retail exploitaties;
• Ontplooien van nieuwe faciliteiten en activiteiten.

Dus ben jij op zoek naar een gaaf evenemententerrein of gebouw voor een festival, een beurs, een bedrijfsuitje, een bruiloft, een team meeting of juist voor het starten van een nieuw horeca concept en wil jij jouw doelgroep een adembenemend uitzicht over de maasplassen van Roermond bezorgen, reageer dan snel! Samen creëren we er iets moois van.

Benieuwd naar de mogelijkheden en interesse om een evenement, festival, zakelijke meeting of dergelijke te organiseren op het terrein van Area X? Graag komen we in contact middels onderstaand formulier.. Vul het s.v.p. zo volledig mogelijk in, dan nemen we z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bekijken. We zien het verzoek graag tegemoet.


Evenementen bij Area X