parallax background

Doggy Beach

Hondenstrand.
Viervoeters welkom.
Ruimte voor waterrecreatie.

Welkom op hondenstrand 'Doggy Beach' van Area X!
Is jouw hond ook zo dol op water? Kom dan samen met jouw viervoeter genieten op ons hondendagstrand Doggy Beach van Area X in Roermond. Doggy Beach is gelegen tussen Beachclub Koers Zuid en Beaver Creek Wake Park. Kom samen met jouw hond(en) zwemmen of gewoon heerlijk relaxen bij hondenstrand Doggy Beach.

Geopend van mei t/m september*

*Indien slechte weersvoorspelling is Doggy Beach gesloten
- De entree is € 10,- voor een gehele dag (dat is inclusief een hond, 2 volwassen en 2 kinderen).
- Kinderen onder 12 jaar mogen gratis mee.
- Per extra hond wordt een toeslagen berekend van €3,-.
- De openingstijden zijn van 10:00 tot 18:00 uur.

Op dagstrand Palm Beach van Area X zijn honden niet toegestaan.

Het eerste officiële Area X Doggy Beach aan de Noorderplas in De Weerd. Met met jouw hond aan het water. Neem een verfrissende duik met jouw trouwe viervoeter bij Area X.
We krijgen regelmatig een aantal vragen zoals; mag ik zwemmen of suppen (samen met mij hond)? Zwemmen mag, suppen niet vanaf vanaf Doggy Beach. Doggy Beach is eenvoudiger ingericht dan bij dagstrand Palm Beach. Mogen de honden los? Dat mag maar voel s.v.p. wel aan of het wel of niet kan. Let er s.v.p. op dat uw hond niet buiten Doggy Beach komt. We willen onze buren geen ongemak bezorgen!
Let op: gevaarlijke honden, agressieve of vechthonden worden niet toegestaan. Hopende op uw begrip.

Doggy Beach is bereikbaar via dezelfde ingang als Beaver Creek en Camper Area. Doggy Beach is niet verbonden met het hond-vrije dagstrand Palm Beach.