parallax background

Doggy Beach

Hondendagstrand.
Viervoeters welkom.
Mooie ligging.
Ruimte voor rust & ontspanning.
Ruimte voor waterrecreatie.
Ruimte voor evenementen.

Welkom op hondenstrand, 'Doggy Beach' van Area X!

Is jouw hond ook zo dol op water? Zo eentje die graag op een SUPboard staat? Kom dan samen met jouw viervoeter genieten op ons hondendagstrand Doggy Beach van Area X in Roermond. Doggy Beach is gelegen tussen Beachclub Koers Zuid en Beaver Creek Wake Park. Kom samen met jouw hond(en) zwemmen, SUPpen of gewoon heerlijk relaxen bij hondenstrand Doggy Beach.

De entree is €5,- voor een gehele dag (dat is inclusief auto, max. twee personen en jouw hond), een extra hond(en) en meer personen, dat kan, er wordt een kleine toeslagen berekend bij de entree. De openingstijden zijn van 11.00 tot 20.00 uur.

Op dagstrand Palm Beach is het hondenvrije dagstrand van Area X.

parallax background


NIEUW: Doggy Beach!


Nieuw in 2019 is het eerste officiële Area X Doggy Beach aan de Noorderplas in De Weerd! Dat is toch genieten, met jouw hond aan het water? Neem een verfrissende duik met jouw trouwe viervoeter bij Area X.
We krijgen regelmatig een aantal vragen zoals; mag ik zwemmen of suppen (samen met mij hond)? Dat is op eigen risico, we hebben bij Doggy Beach geen toezicht op het strand en de faciliteit niet ingericht als zwemwater zoals bij Dagstrand Palm Beach wel het geval is. Mogen de honden los? Ook dat is voor eigen risico, voel dit s.v.p. aan of het wel of niet kan, de meningen variëren hierover, we zijn hierin nog volop aan het ontwikkelen wat de beste oplossingen zijn. Voor eigen risico dus, hopende op uw begrip :-)

Doggy Beach is bereikbaar via de eerste ingang, zie hieronder het kaartje. Tussen Beaver Creek Wake Park en Beachclub Koers Zuid. Doggy Beach is niet verbonden met het hond-vrije Dagstrand Palm Beach van Area X.


parallax background

Doggy Beach van Area X.

De plek voor verkoeling voor alle viervoeters en hun baasjes, in Roermond, Midden-Limburg.