parallax background

Doggy Beach

Hondenstrand.
Viervoeters welkom.
Ruimte voor rust & ontspanning.
Ruimte voor waterrecreatie.

Welkom op hondenstrand, 'Doggy Beach' van Area X!

Is jouw hond ook zo dol op water? Zo eentje die graag op een SUPboard staat? Kom dan samen met jouw viervoeter genieten op ons hondendagstrand Doggy Beach van Area X in Roermond. Doggy Beach is gelegen tussen Beachclub Koers Zuid en Beaver Creek Wake Park. Kom samen met jouw hond(en) zwemmen, SUPpen of gewoon heerlijk relaxen bij hondenstrand Doggy Beach.

De entree is €5,- voor een gehele dag (dat is inclusief auto, max. twee personen en jouw hond), een extra hond(en) en meer personen, dat kan, er wordt een kleine toeslagen berekend bij de entree. De openingstijden zijn van 11.00 tot 20.00 uur.

Op dagstrand Palm Beach is het hondenvrije dagstrand van Area X.

Het eerste officiële Area X Doggy Beach aan de Noorderplas in De Weerd. Met met jouw hond aan het water. Neem een verfrissende duik met jouw trouwe viervoeter bij Area X.
We krijgen regelmatig een aantal vragen zoals; mag ik zwemmen of suppen (samen met mij hond)? Jazeker kan dat. Doggy Beach is eenvoudiger ingericht dan bij dagstrand Palm Beach. Mogen de honden los? Dat mag maar voel s.v.p. wel aan of het wel of niet kan. Voor gevaarlijke honden of agressieve honden zijn niet toegestaan. Hopende op uw begrip.

Doggy Beach is bereikbaar via dezelfde ingang als Beaver Creek en Camper Area. Doggy Beach is niet verbonden met het hond-vrije dagstrand Palm Beach van Area X.