Doggy Beach

Hondenstrand.
Viervoeters welkom.

Welkom op hondenstrand 'Doggy Beach' van Area X!


Is jouw hond ook zo dol op water? Kom dan samen met jouw viervoeter genieten op ons hondendagstrand Doggy Beach van Area X in Roermond. Doggy Beach is gelegen tussen Beachclub Koers Zuid en Camper Area. Kom samen met jouw hond(en) zwemmen of gewoon heerlijk relaxen bij hondenstrand Doggy Beach.
- Geopend van mei t/m september (Bij slecht weer gesloten)
- De entree is € 10,- voor een gehele dag (dat is inclusief een hond, 2 volwassen en 2 kinderen)
- Kinderen onder 12 jaar mogen gratis mee
- Per extra hond wordt een toeslagen berekend van €3,-
- De openingstijden op maandag t/m donderdag zijn van 10:00 tot 17:30 uur, van vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 18:30 uur. Bij slecht weer is het terrein gesloten
- Agressieve honden zijn niet toegestaan.
- De eigenaar van de hond is aansprakelijk voor de schade die door de hond is veroorzaakt, Area-X hiervoor niet aansprakelijk.

Het eerste officiële hondenstrand aan de Noorderplas in De Weerd. Neem een verfrissende duik met jouw trouwe viervoeter bij Area X.
We krijgen regelmatig een aantal vragen zoals; mag ik zwemmen of suppen (samen met mij hond)? Zwemmen mag, suppen niet vanaf vanaf Doggy Beach. Doggy Beach is eenvoudiger ingericht dan bij dagstrand Palm Beach. Mogen de honden los? Dat mag maar voel s.v.p. wel aan of het wel of niet kan. Let er s.v.p. op dat uw hond niet buiten Doggy Beach komt. We willen onze buren geen ongemak bezorgen!

Doggy Beach is bereikbaar via dezelfde ingang als Beaver Creek en Camper Area. Doggy Beach is niet verbonden met het hond-vrije dagstrand Palm Beach.