Contact

Area X contact en route

De locatie van Area X

Area_X-Contact-kaart-lagen

Area X

Area X is de Noorderplas (De Weerd), het mooie dagstrand van Roermond en het gebied rondom de plas in De Weerd, bij Roermond. Het bekende watersport- en recreatiegebied is dichtbij het centrum van Roermond en het Designer Outlet Center Roermond gelegen.

Uitstekend bereikbaar

Dagstrand en Beachclub Palm Beach van Area X is telefonisch bereikbaar via:

+31 (0)475 58 86 86

(zie voor info de website of social media kanaal van de betreffende faciliteit)


Area X is uitstekend met de auto bereikbaar.

Vanaf Duitsland: Mönchengladbach / Düsseldorf / Keulen

Vanuit Duitsland via de Duitse snelwegen A52 en de A61 vanaf Keulen. De Maasbrug (Louis Raemaekersbrug, N280) over en direct na de brug afslag 'De Weerd' nemen (let op: de rechter rijbaan aanhouden voor deze afslag).


Vanaf Weert/Eindhoven

Via de A2 of de A73, via de N280. Volg de N280. Bij de afslag net voor de Maasbrug (Louis Raemaekersbrug, N280) rechts afslaan, afslag 'De Weerd' (let op: de rechter rijbaan aanhouden voor deze afslag).


Vanaf de regio Venlo, Sittard, Maastricht:

Via de A73 via de N280. De Maasbrug (Louis Raemaekersbrug, N280) over en direct na de brug afslag 'De Weerd' nemen (let op: de rechter rijbaan aanhouden voor deze afslag).

Parkeren

Parkeren Dagstrand Palm Beach, Area X

Bezoekers van Dagstrand Palm Beach en Beachclub Palm Beach kunnen parkeren op de parkeerplaats via de tweede ingang aan de Noord/Westzijde. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op steenworp afstand van het strand.


Parkeren Beachclub Palm Beach, Area X

Parkeren bij Beachclub Palm Beach is gelegen op dagstrand Palm Beach, bereikbaar via de entree van Dagstrand Palm Beach.


Parkeren Wakeboardbaan Beaver Creek Wake Park, Area X

Beaver Creek Wake Park van Area X is bereikbaar via de eerste ingang. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid tot pal voor de faciliteit.


Parkeren Area X Doggy Beach, Area X

Doggy Beach bij Area X is bereikbaar via de eerste ingang. Er is voldoende parkeergelegenheid en het is niet toegestaan buiten de slagboom te parkeren. Aan de openbare weg geldt een parkeerverbod.


Er is volop parkeergelegenheid bij alle faciliteiten op Area X.

Bereikbaar via mail

info@area-x.nl


De plannen van Area X worden gestimuleerd en ondersteund door Provincie Limburg.