parallax background

Evenementen

Volop ruimte voor
professionele evenementen

Roermond City Triathlon
De 1e editie van de Roermond City Triathlon.


8 september 2019:

Tijd n.t.b.

Area X

Dagstrand Palm Beach


Zondag 8 september 2019 vindt de 1e editie Roermond City Triathlon plaats bij Area X, faciliteit Dagstrand Palm Beach.

Solar Weekend. Festival en camping.


01-08-2019:

Vanaf 12:00

t/m 04-08 2019:

tot 23:00Solar Weekend is een van de creatiefste festivals die het land rijk is. Jaarlijks bouwen achthonderd creatievelingen en kunstenaars mee aan het festival. Verwacht alternatief sporten, maffe spellen, prachtige bouwwerken, kunst en speels theater.

Ook op muzikaal vlak is er vanalles te zien. Live-acts wisselen grote DJ’s uit de House- en Technoscene af. Ook staat de complete frontlinie aan hiphop en urban geprogrammeerd op Solar.

Wie het festival écht wil beleven, doet er goed aan om de volle vier dagen aanwezig te zijn. De camping is ondertussen een festival op zich, met drie (!) podia, een 72-uurs Silent Disco en het legendarische waterpistolengevecht met duizenden deelnemers.

Dit jaar viert Solar haar vijftiende editie, dus dat belooft wat! Solar Weekend vindt plaats van 1 tot en met 4 augustus bij Area X in Roermond.

Optimist On Tour.
Hét rondreizend watersportevenement


11 juni 2019:

Vanaf 9:00


t/m 13 juni 2019:

tot 17:00

Area X

Dagstrand Palm Beach


Mede mogelijk gemaakt door:


Van dinsdag 11 juni tot en met donderdag 13 juni vind je Optimist on Tour in Roermond bij Dagstrand Palm Beach, Area X. Hier kan jij leren zeilen, kanovaren en suppen. Samen met de gemeente Roermond organiseert het Watersportverbond, met haar aangesloten verenigingen, Optimist on Tour op deze unieke locatie in Nederland. Dit is je kans om, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, gratis te leren zeilen kanovaren of suppen bij Optimist on Tour.

Sinds de start in 2014 hebben bijna 80.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport waarvan vele kinderen een stap hebben gemaakt naar een lokale watersportvereniging en/ of vaarschool. Ook in 2019 wordt het succesvolle programma Optimist on Tour voortgezet door het Watersportverbond.

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

Drakenboot Festival Limburg.
Editie vier van de Drakenboot Race.


8 juni 2019:

Tijd n.t.b.


Mede mogelijk gemaakt door:


Het DrakenBootFestivalLimburg vindt plaats op zaterdag 8 juni 2019 in bij Koers Zuid aan de Noorderplas in Roermond. Wij willen u allen graag ontvangen op deze spannende, zomerse dag, zodat u de Chinese en Limburgse tradities kunt aanschouwen op dit festival. Naast de races kan u rekenen op: Springkussen voor kinderen, goede muziek, veel spektakel en heerlijk eten & drinken.

Mocht u nog vragen hebben, dan mag u altijd een e-mail sturen, info@drakenbootfestivallimburg.nl