parallax background

Area X Nieuws

Area X blijft doorontwikkelen


Lampionnentocht 7 sept. Roermond


Iedereen met een boot mag deelnemen aan de Lampionnentocht. Het verzamelpunt is bij Jachthaven Hatenboer, rond 19.30 uur. De Pilotboot is het pontje 'Bieij Ool Euver' van Oolderhuuske. De reddingsbrigade en nog een tweetal RIb’s zullen aanwijzingen geven en zorgen dat alle boten goed aansluiten.

We starten om 20.00 uur met een lichtsignaal.
Geniet, net als vorige jaren van deze bijzondere avond!


LAMPIONNENTOCHT

LAMP7

Kom SUPpen @ Area X


Kom SUPpen bij PURA SUP, welkom! SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en dat doen wij bij PURA al sinds 2013 op de Maasplassen in Roermond vanaf locatie Area X: Beachclub Koers Zuid. Op het gras aan de oever staat onze turquoise Mercedes oldtimer bus, ons startpunt van de SUP activiteiten. We zien je graag on board, good vibes only!.


PURA SUP

Optimist On Tour bij Area X


Hoe tof is dit! Optimist On Tour bij Area X. Optimist on Tour is hét rondreizend watersportevenement waar kinderen tussen de 8 en 12 jaar gratis kunnen kennismaken met de watersport. Kom zeilen, windsurfen, kanovaren, suppen en spelen in de waterbal. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma..


OPTIMIST ON TOUR


Groen licht voor de kabelbaan?


We zijn in gesprek met diverse partijen voor de kabelbaan. Informatie volgt zodra er meer nieuws is. Wilt u ook uw steentje bijdragen of heeft u interessante ideeën welke het plan kunnen bevorderen? Neem contact met ons op.


STUUR EEN MAIL

Volop ruimte voor recreatie
en evenementen aan het water.

juni 5, 2019

Solar Festival 2019

juni 17, 2019

Roermond City Triathlon

8 september 2019
mei 20, 2019

Optimist On Tour 2019

september 2, 2019

Lampionnentocht Roermond 7 sept. 2019

mei 20, 2019

Drakenboot Race

september 12, 2019

CO2-neutraal bouwplan nabij Area X