Area X Nieuws

Area X blijft doorontwikkelen


THE WAVE
Onze allernieuwste geplande faciliteit!


Bij Area X hebben we geen tijd om achterover te leunen, dat laten we graag over aan onze gasten. We werken aan de ontwikkeling van de allernieuwste geplande faciliteit van Area X: THE WAVE Golfsurf. Bij The Wave kun je straks golfsurfen op een (echte!) golf over een lengte van ongeveer 100 meter. We zijn deze installatie aan het ontwikkelen met een samenwerkingspartner voor de realisatie ervan en in gesprek met een exploitant. The Wave krijgt net als Beaver Creek Wake Park (de Wakeboardbaan van Area X) een drijvend gebouw, het 'Watersport Experience Center'. Deze eyecatcher krijgt een supermooie ligging nabij Sunset Lounge met uitzicht over de Noorderplas.

Tevens krijgt nabij The Wave en het Watersport Experience Center de allernieuwste Area X beachclub gestalte. Deze beachclub aan het water zorgt voor een zeer stijlvol decor en is voor zowel particuliere als zakelijke evenementen geschikt.
THE WAVE

2019-09-30_5

Symbolische boodschap


Met het plaatsen van het bord 'Jos van Rey Boulevard' is vooral ook een symbolische boodschap afgegeven. Iedereen weet dat de functies van (gemeente) bestuurders en politici steeds laster worden. Men moet per definitie intrinsiek gemotiveerd zijn. Het salaris staat immers vooraf vast en voor extra daden wordt een bestuurder niet beloond. Sterker nog, de risico’s zijn groot als je je nek uitsteekt.


LEES VERDER


Lampionnentocht 7 sept. Roermond


Iedereen met een boot mag deelnemen aan de Lampionnentocht. Het verzamelpunt is bij Jachthaven Hatenboer, rond 19.30 uur. De Pilotboot is het pontje 'Bieij Ool Euver' van Oolderhuuske. De reddingsbrigade en nog een tweetal RIb’s zullen aanwijzingen geven en zorgen dat alle boten goed aansluiten.

We starten om 20.00 uur met een lichtsignaal.
Geniet, net als vorige jaren van deze bijzondere avond!


LAMPIONNENTOCHT

LAMP7

Kom SUPpen @ Area X


Kom SUPpen bij PURA SUP, welkom! SUP staat voor ‘Stand Up Paddle’ en dat doen wij bij PURA al sinds 2013 op de Maasplassen in Roermond vanaf locatie Area X: Beachclub Koers Zuid. Op het gras aan de oever staat onze turquoise Mercedes oldtimer bus, ons startpunt van de SUP activiteiten. We zien je graag on board, good vibes only!.


PURA SUP

Optimist On Tour bij Area X


Hoe tof is dit! Optimist On Tour bij Area X. Optimist on Tour is hét rondreizend watersportevenement waar kinderen tussen de 8 en 12 jaar gratis kunnen kennismaken met de watersport. Kom zeilen, windsurfen, kanovaren, suppen en spelen in de waterbal. Je hebt geen zeilervaring nodig, alleen een zwemdiploma..


OPTIMIST ON TOUR

Volop ruimte voor recreatie
en evenementen aan het water.

september 12, 2019

CO2-neutraal bouwplan

september 23, 2019

Jos van Rey Boulevard op Area X

Boulevard op Area X vernoemd naar politicus Jos van Rey Met het […]
februari 4, 2020

The Wave (Nieuw in 2021)

juli 15, 2020

Lampionnentocht 2020 Roermond 19 september

juli 15, 2020

Roermond City Triathlon 2020